Recenze

Recenze zboží a produktů, bez nichž se žádný rybář neobejde, mají jeden hlavní účel – pomoci. Při jejich vytváření myslíme na začínající i zkušené rybáře. Vycházíme z našich zkušeností a snažíme se přinášet témata, která pomohou. Mezi rybáři přece není ostudou se na něco zeptat, ale neporadit! Jsme si toho dobře vědomi a proto se s chutí věnujeme magazínu Chyť a pusť.

Nejnovější články:

06.09.2016 | Autor: Michal SamohýlPop-up NS1 od CC Moore opravdu funguje!

Pop-up NS1 od CC Moore opravdu funguje!

V srpnu letošního roku jsem měl možnost strávit několik nocí na mé oblíbené svazovce Ún Orlík.Rozhodl jsem se otestovat extra žluté plovoucí boilie od firmy CC Moore.Velikost jsem zvolil 14 mm. To jsem nastražil na jeden prut.Na druhý prut jsem zkoušel asi deset druhů jiných pop up různých příchutí a velikostí od jiných značek.Výsledek byl překvapující a nebo ne?

Přečíst celý článek »

19.06.2015 | Autor: Slávek FreeCarpEcholot Deeper - aneb moderní technologie na vyhledávání ryb

Echolot Deeper - aneb moderní technologie na vyhledávání ryb

Protože patřím mezi ty rybáře, kteří rádi sledují veškeré dění na trhu rybářských potřeb, nemohl jsem přehlédnout reklamu na novinku a podle výrobce i převratný produkt v oblasti vyhledávání ryb - echolot Deeper. Reklama na Deeper mne svého času oslovovala snad všude, kam jsem se ve světě rybářských médií hnul, a lákala mě ke koupi tohoto výrobku. Bohužel, a tí myslím bohužel pro výrobce a distributora této novinky, jsem si Deeper nezakoupil. Ptáte se proč? Bylo to hlavně z proto, že v té době byl Deeper technicky připraven pouze pro použití s prutem (to znamená, že se nahazoval), a mně jakožto rybáři využívajícímu k rybaření hlavně člun, se prostě nehodil. A tak jsem o koupi Deeperu prostě přestal uvažovat.

 

Přečíst celý článek »

13.05.2015 | Autor: Slávek FreeCarpTica Cybernetic - pohled na sumcařský evergreen zblízka

Tica Cybernetic - pohled na sumcařský evergreen zblízka

Nevím, zdali je vůbec potřeba psát recenzi na naviják, který se díky své kvalitě a ceně stal sumcařským evergreenem. Nijak se mi do toho nechtělo, přemýšlel jsem, co bych vám o něm napsal, ale nakonec jsem si řekl, proč ne. Zkusím naviják rozebrat na malé kousky a podívám se na něj pěkně zblízka.

Přečíst celý článek »

07.05.2015 | Autor: Slávek FreeCarpExistuje cenově dostupný a kvalitní bivak pro dva rybáře?

Existuje cenově dostupný  a kvalitní bivak pro dva rybáře?

Odpověď na tuto otázku má pro vás QT Bivvy 2 MAN od firmy Giants Fishing.  

Přečíst celý článek »

19.02.2015 | Autor: Slávek FreeCarpFox - nádobí, na kterém si opravdu dobře a bez problémů uvaříte

Fox - nádobí, na kterém si opravdu dobře a bez problémů uvaříte

Tak zase sedím u svého PC a píši jednu ze svých recenzí. Jestli se vám bude líbit nebo ne, to je jen a jen na vás. Já v ní každopádně jen popíši své názory a zkušenosti, které jsem získal při používání tohoto výrobku. Tentokrát jsem si vzal na mušku sadu nádobí od firmy Fox.

Přečíst celý článek »

29.01.2015 | Autor: Jakub Kučera3 tipy na lehátka, která vám zpříjemní sezónu 2015

3 tipy na lehátka, která vám zpříjemní sezónu 2015

U vody čas ubíhá zcela jinak než doma na kanapi. Čekání na první záběry je mnohdy velmi zdlouhavé a takřka nekonečné. A jistou dávkou komfortu klasické rybářské židličky zrovna dvakrát neoplývají. Co z toho plyne? Skutečnost, že po celém dni se budete cítit unavení, utahaní a doslova „jako by vás vzal někdo pytlem po hlavě“. Pokud se ovšem chcete u vody cítit obzvlášť komfortně a nezmeškat žádný parádní záběr, pak si do své rybářské výbavy přibalte i nějaké stylové lehátko. Třeba některé z lehátek, jež vám detailně představíme na následujících řádcích.

Přečíst celý článek »

28.01.2015 | Autor: Martin Poslední3 stojany, díky kterým si rybaření opravdu vychutnáte

3 stojany, díky kterým si rybaření opravdu vychutnáte

Vybrat si kvalitní stojan na pruty, jež bude odpovídat vašim potřebám u vody, není ani trochu jednoduché. Sáhnout po prvním výrobku, který vám přijde pod ruku, není zrovna dvakrát moudré. Samotný výběr byste proto měli přizpůsobit nejen technice lovu, které se hodláte u vody věnovat, ale také očekávání a nadějím, jež do nového rybářského stojanu vkládáte. Některé techniky lovu vyžadují neustálou kontrolu nástrahy za pomocí prutu, u jiných si naopak pohodlně sednete a prut odložíte do stojanu. Na následujících řádcích vám poradíme, které pruty jsou nejvhodnější pro konkrétní techniky, a zároveň také doporučíme 3 výrobky z naší obsáhlé nabídky.

Přečíst celý článek »

27.01.2015 | Autor: Martin PosledníBukový rybník 1: kapří revír v srdci Moravskoslezského kraje

Bukový rybník 1: kapří revír v srdci Moravskoslezského kraje

Bukový rybník, jeden z mimopstruhových revírů situovaných na území Moravskoslezského kraje, konkrétně v okrese Bruntál, láká na své břehy! Ačkoli v řadě z nás název revíru evokuje představy o vodní ploše obklopené bohatým bukovým lesem, na mnoho stromů zde nenarazíte. Na co však v revíru narazit můžete, a s největší pravděpodobností také narazíte, jsou hejna kapřích velikánů. Seznamte se s tímto oblíbeným revírem, ve kterém je lov ryb opravdovým a nefalšovaným zážitkem.

Přečíst celý článek »

19.01.2015 | Autor: Martin PosledníRecenze: nejlepší rybářský stolek pro sezónu 2015? Našli jsme ho pro vás!

Recenze: nejlepší rybářský stolek pro sezónu 2015? Našli jsme ho pro vás!

S prvními slunečními paprsky se břehy tuzemských rybníků začínají pomalu, ale jistě plnit rybářskými nadšenci. Ti, stejně jako v minulém roce, k vodě vyrážejí nejen za kapitálními úlovky, ale také za odpočinkem a relaxací. Aby výlet k vodě splnil svůj účel, je nutné se na něj pořádně vybavit. Součástí rybářské výbavy by měl být kromě jiného také rybářský stolek, který je praktickým společníkem i perfektní odkládací plochou. Z nabídky e-shopu Chyť a pusť jsme pro vás vybrali 3 rybářské stolky, které vám představíme na následujících řádcích.

Přečíst celý článek »

15.01.2015 | Autor: Jakub Kučera3 nejlepší navijáky, které prodáváme. Není čas pořídit si nový?

3 nejlepší navijáky, které prodáváme. Není čas pořídit si nový?

Naviják je jednou ze základních potřeb, která nesmí žádnému správnému rybáři nikdy chybět. Proto jsme se rozhodli představit vám 3 nejlepší navijáky z naší nabídky. Třeba poslouží jako inspirace, až si budete chtít udělat radost, nebo se budou blížit narozeniny a rodina bude vyzvídat, co byste tak asi nejvíc ocenili.

Přečíst celý článek »

29.12.2014 | Autor: Martin PosledníNejprodávanější rybářská lehátka roku 2014, která se hodí i na zimu

Nejprodávanější rybářská lehátka roku 2014, která se hodí i na zimu

Sedět dlouhé hodiny u vody na studené zemi nebo miniaturní rybářské stoličce asi není synonymem pohodlí a komfortu. Ten si můžete dopřát v případě, že do své rybářské výbavy zařadíte některé z lehátek, jež je součástí sortimentu e-shopu Chyť a pusť. Pojďme se společně podívat na naše nejprodávanější lehátka, která využijete po celý rok.

Přečíst celý článek »
| 1  2  3 | 1 / 3